Az élelmiszeripari csomagolóanyagok szakértője

PANDAN Műanyagfeldolgozó és Környezettechnikai Kft.
Műanyag csomagolóeszközök (zacskók, tasakok, zsákok, stb.) gyártása, kereskedelme (színnyomás, laminálás, hasítás, konfekcionálás).

Kereskedelem

Kereskedelmi üzletágunk alapjai a thermoformálható medium barrier és barrier fóliák, valamit az APET kemény aljfóliák. Ezen termékek külföldi partnereink csúcsminőségben előállított produktumai. Folyamatos fejlesztéseik révén az összes csomagológépen sikerrel alkalmazhatók, így teret engedve a gép-gyártók által javasolt gyakran gyengébb minőségű, drágább fóliák kiváltására.

Szolgáltatások

Felkínált szolgáltatásaink

Tervezés

A design ismeretében vállaljuk a komplett grafikai előkészítést, nyomtatást, laminálást, hasítást, egyszóval a vevő igényeihez igazított csomagolóanyag teljes körű kivitelezését. Rugalmas, ügyfeleink igényeihez igazodó gyártásstruktúránk által kis, és középszériás gyártási volumenű munkákat is vállalunk, a lehető legrövidebb szállítási feltételekkel.

Laminálás

Lamináló üzemünkben duplex és triplex laminálásra is lehetőséget kínáló technológiai hátteret biztosítunk. A 2013-as évben történ beruházásunk révén egy új lamináló berendezés biztosítja gyártásunk stabilitását.

Színnyomtatás

A legkorszerűbb nyomdaipari gépekkel és a hozzájuk tartozó kiszolgáló infrastruktúrával garantáljuk az egyes nyomatok állandó minőségét. Festékkonyhánkban partnereink valamennyi termékéhez kapcsolatos nyomtatási információt raktározzuk. Teljesen automatikus festékkeverési rendszerünk biztosítja a 100%-os reprodukálhatóságot. Nyomdaipari gépeink a legkorszerűbb gyártási eljárást teszik lehetővé szerteágazó alapanyag típusokon.

Tasakgyártás

Konfekcionáló üzemünk a 2012-es év beruházásainak köszönhetően rendelkezik a jelenleg legmodernebbnek számító tasakgyártó gépparkkal. Teljesen automatizált, illetve félautomata gépeink alkalmasak a hús és tejipar számára szükséges valamennyi tasak-típus előállítására, természetesen a legmagasabb minőségi szinteken.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket!
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!

KERESSEN MINKET FACEBOOKON!