Az élelmiszeripari csomagolóanyagok szakértője

PANDAN Műanyagfeldolgozó és Környezettechnikai Kft.
A csomagolóeszköz ne csak védjen, hanem a termékből származó, a csomagolóeszköz által közvetített vizuális és tapintásos élmény segítse elő a fogyasztó vásárlásra késztetését.

Rólunk

Cégünk bemutatása

A teljes egészében hazai magánszemélyek által alapított Pandan Kft részeként mi vagyunk Magyarország egyik meghatározó flexibilis élelmiszeripari csomagolóanyag gyártó vállalata.
A több mint 20 éves jelenlétünk  a Flexo színnyomtatás területén minden esetben a lehető legjobb grafikai minőséggel és termék prezentációkkal segíti partnereinket a piaci sikerek elérésében.

Az oldószermentes laminálás szakértőiként nagy sikereket értünk el a különböző barieritású anyagstruktúrák fejlesztésében, hála szoros kapcsolatainknak gépeink valamint felhasznált anyagaink gyártóival. Munkánkat folyamatos innováció és kutatás segíti melyek eredményeiből ügyfeleink profitálhatnak.

Konfekcionáló üzemünkben a legkülönbözőbb méretű és felhasználású vákuum és zsugortasakok mellett a modern piaci igényeknek megfelelő talpas (álló), simítózáras és perforált tasakok készülnek.

Integrált irányítási rendszerünk megfelel az ISO 9001:2008 és az ISO 14001:2004 szabványok előírásainak. A megfelelő élelmiszerbiztonság érdekében 2005 óta alkalmazzuk a HACCP alapelveit, valamint a BRC csomagolóanyagokra vonatkozó előírásait.

Szakképzett csapatunk készséggel segíti ügyfeleinket az elvárásoknak leginkább megfelelő struktúrák kiválasztásában ezzel segítve őket a megfelelő marketing döntések meghozatalában.

Legyen Ön is partnerünk, használja termékeinket melyeket a legmodernebb technika, és a tradíciók tiszteletének ötvözése eredményezett.

Szolgáltatások

  • Tervezés
  • Színnyomtatás
  • Laminálás
  • Tasakgyártás

Célok és kihívások

Fejlődés

Célunk, új technológiák és modern anyagok felhasználásával a folyamatosan változó piaci igényekhez igazított, partnereink piaci sikereit elősegítő struktúrák létrehozása.

Minőség

Mint tudjuk, a műanyag csomagolások egyre népszerűbbek, könnyű és változatos formakialakítási lehetőségeik és kiváló alkalmazástechnikai tulajdonságaik miatt. Felhasználásuk – az új csomagolási eljárások révén – forradalmasította az élelmiszerek csomagolását; segítik a minőség megőrzési idő meghosszabbítását, az élelmiszerbiztonság fokozását.

Együttműködés

Üzleti partnereinkkel kialakított közös célunk: a csomagolóeszköz ne csak védjen, hanem a termékből származó, a csomagolóeszköz által közvetített vizuális és tapintásos élmény segítse elő a fogyasztó vásárlásra késztetését.

Tekintse meg letölthető prospektusunkat.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket!
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!

KERESSEN MINKET FACEBOOKON!